Συνάντηση εργασίας στη Περιφέρεια Κρήτης

Έγινε σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2014 συνάντηση εργασίας στο γραφείο της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Κρήτης, με τον υπεύθυνο κύριο Παπαδάκη Γιώργο και τους συνεργάτες του. Στην τρίωρη διάρκεια της,  από τα Σωματεία Επαγγελματιών. Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης,  Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και εργαζομένων στα ΚΤΕΛ, έγινε παρουσίαση προβλημάτων υποδομών που αφορούν τη περιφέρεια Κρήτης στους τρεις τουριστικούς δήμους.

Συμμετείχαν αντιπροσωπεύοντας τους δήμους τους, ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κύριος  Μηλιαράς Γιώργος, για το δήμο Μαλεβιζίου, ο αντιδήμαρχος  κύριος Σαλούστρος Αρης, η κυρία Αποστολάκη Εύη και η συνεργάτης τους, για το δήμο Χερσονήσου, ο αντιδήμαρχος  κύριος Μαστοράκης Γιάννης.

Είδαμε ότι στα περισσότερα από τα προβλήματα που αναφέραμε, οι αρμόδιοι είναι ήδη γνώστες τους  και ότι σε ορισμένα συμπίπτουν οι μελέτες που έχουν  με τις λύσεις που τους προτείναμε . Προσθέσαμε ορισμένα άλλα προβλήματα που δεν είχαν καταγραφεί ή που δεν υπάρχουν ακόμα μελέτες. Συμφωνήσαμε να προσπαθήσουμε να προχωρήσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα οι υπάρχουσες μελέτες και να γίνουν οι άλλες που χρειάζονται και δεν υπάρχουν ακόμα.

Συμφωνήσαμε στενή και άμεση συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και με κάθε Δήμο χωριστά, για το κοινό καλό αλλά και τη απαίτηση από κοινού αυτών που δικαιούνται η Περιφέρεια και οι Δήμοι της Κρήτης από το Ελληνικό Κράτος με βάση τη προσφορά που δίνει η Κρήτη στην οικονομία της Ελλάδος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις του σωματείου μας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες από το σωματείο μας

Λεωφόρος Δημοκρατίας 10, (Εργατικό Kέντρο Hρακλείου), Ηράκλειο, Κρήτη, Τ.Κ. 713 06. Τηλέφωνο: 2810-28-1984, Fax auto: 2810-288.802, e-mail: cretanguides@gmail.com
Η γραμματεία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 18:00 έως 20:00