Καστρινό Καρναβάλι 2013 - Δήμος Ηρακλείου

Στους ρυθμούς της Αποκριάς θα κινείται το Ηράκλειο, από την Κυριακή 3 Μαρτίου έως και την Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων (κλικ εδώ) και χάπενιγκς που αναμένεται να ικανοποιήσει απόλυτα μικρούς και μεγάλους.

Δώδεκα Εκδηλώσεις, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το δεκαπενθήμερο της Αποκριάς. Πάρτυ, Μουσικές και Θεατρικές βραδιές, Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού για μικρούς και μεγάλους αλλά και η Μεγάλη Παρέλαση με ομάδες καρναβαλιστών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι μερικά από όσα έχει σχεδιάσει ο Δήμος Ηρακλείου προκειμένου να δημιουργήσει το εορταστικό κλίμα που απαιτούν οι μέρες της Αποκριάς. Ένα κλίμα που το έχουμε ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, για να ξεφύγουμε από την γκρίζα διάθεση που καθημερινά μας κυριεύει και να δώσουμε χαρά σ’ εμάς και τα παιδιά μας.

Η Μεγάλη Παρέλαση των Καρναβαλιστών θα γίνει για πρώτη φορά το τελευταίο Σάββατο των αποκριών, 16 Μαρτίου και ώρα 15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις του σωματείου μας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες από το σωματείο μας

Λεωφόρος Δημοκρατίας 10, (Εργατικό Kέντρο Hρακλείου), Ηράκλειο, Κρήτη, Τ.Κ. 713 06. Τηλέφωνο: 2810-28-1984, Fax auto: 2810-288.802, e-mail: cretanguides@gmail.com
Η γραμματεία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 18:00 έως 20:00