Αναβάθμιση μεταφορών και οδική ασφάλεια σε πρώτο πλάνο

Η συνεργασία Περιφέρειας και φορέων για την αναβάθμιση των μεταφορών-υποδομών και της προβολής της Κρήτης θα είναι συνεχής, επισήμαναν σε κοινή τους συνάντηση ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με εκπροσώπους Σωματείων, Συνδέσμων, εργαζόμενων παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών.

Στη συνάντηση που έγινε στην Περιφέρεια τέθηκαν ζητήματα oδικής ασφάλειας, μεταφορών και εκφράστηκε η κοινή θέληση να υπάρχει συνεχής συνεργασία όλων με την Περιφέρεια.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Σάββας Γιαμαλής, ο πρόεδρος και γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σωκράτης Βαρδάκης και Στέλιος Βοριάς αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης "Ο Ερμής" Νίκος Παπάζογλου, Εκπρόσωπος  του Σωματείου Ξεναγών Βαγγέλης Παπανικολάου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργαζομένων Αστικών Λεωφορείων Νεκτάριος Βελόγλου, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Δημήτρης Μπουμάκης και ο πρόεδρος του Σωματείου σκυροδέματος Γιώργος Καρατεγλής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις του σωματείου μας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες από το σωματείο μας

Λεωφόρος Δημοκρατίας 10, (Εργατικό Kέντρο Hρακλείου), Ηράκλειο, Κρήτη, Τ.Κ. 713 06. Τηλέφωνο: 2810-28-1984, Fax auto: 2810-288.802, e-mail: cretanguides@gmail.com
Η γραμματεία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 18:00 έως 20:00