Προτάσεις των ξεναγών εν όψει της νέας σαιζόν για Ελούντα

Μια σειρά από σοβαρά θέματα που αφορούν τη γενικότερη εικόνα, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες αλλά και τη λειτουργικότητα υποδομών της περιοχής, τέθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης.

Στη συνάντηση, που έγινε την Παρασκευή στο Επιμελητήριο, στην πρόσκληση του σωματείου των ξεναγών ανταποκρίθηκαν με εκπροσώπους τους, η τοπική Εκκλησία, η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού, η ΔΑΕΑΝ, το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, το σωματείο οδηγών τουριστικών λεωφορείων, οι Δημοτικές Κοινότητες Νεαπόλεως, Κριτσάς και Ελούντας, το ΚΤΕΛ, οι καταστηματάρχες Ελούντας κ.α. Παρέστη ο Δήμαρχος Δημ. Κουνενάκης, ο Αρχιμανδρίτης Τίτος Ταμπακάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μιχ. Σγουρός και Μιχ. Μαρής, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ελούντας Β. Μαυρικάκης, η Λιμενάρχης Δήμητρα Χασιώτη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Καφετζάκη, ο Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Στάθης Βιδάλης κ.α. Τη συζήτηση συντόνισε ο τ. Πρόεδρος του Σωματείου Ξεναγών Βαγγέλης Παπανικολάου.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Σύνδεσμος της παραπάνω δημοσίευσης και με κλικ ΕΔΩ :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις του σωματείου μας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες από το σωματείο μας

Λεωφόρος Δημοκρατίας 10, (Εργατικό Kέντρο Hρακλείου), Ηράκλειο, Κρήτη, Τ.Κ. 713 06. Τηλέφωνο: 2810-28-1984, Fax auto: 2810-288.802, e-mail: cretanguides@gmail.com
Η γραμματεία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 18:00 έως 20:00