Οροπέδιο Λασιθίου. Πρώτη καταγραφή προβλημάτων και προτάσεις λύσεων από τουριστικούς φορείς

Εγινε νέα δράση τη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 των τριών συνεργαζόμενων φορέων τουρισμού, του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και του Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων, αυτή τη φορά στη περιοχή του Οροπεδίου Λασηθίου.

Καταγράψαμε με φωτογραφίες και με βίντεο πολλά από τα σημεία που δημιουργούν προβλήματα ασφάλειας, κακής οργάνωσης και σημεία που θέλουν βελτίωση σε όλη τη περιοχή από τη διακλάδωση του Μοχού και μέσα σε όλο το Οροπέδιο Λασηθίου.

Είχαμε πολύ φιλική και χρήσιμη συνάντηση με το Δήμαρχο κύριο Γιώργο Μηλιαρά και του αναφέραμε προφορικά τα προβλήματα, θα ακολουθήσει και γραπτή αναλυτική αναφορά μας .

Ευχαριστούμε για τη άμεση ευγενική προσφορά του λεωφορείου από το τουριστικό γραφείο Cretan Holidays και τον κ. Θωμά Θωμαίδη για την άψογη οδήγηση του.

Ευχαριστούμε το κύριο Γιάννη Λιονάκη, γνώστη και σύμβουλο για θέματα οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας για την ολοήμερη συμμετοχή του στην δράση αυτή και τις χρήσιμες προτάσεις του στο Δήμαρχο Οροπεδίου Λασηθίου

Αρθρο για τη δράση αυτή από την εφημερίδα Νέα Κρήτη ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις του σωματείου μας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες από το σωματείο μας

Λεωφόρος Δημοκρατίας 10, (Εργατικό Kέντρο Hρακλείου), Ηράκλειο, Κρήτη, Τ.Κ. 713 06. Τηλέφωνο: 2810-28-1984, Fax auto: 2810-288.802, e-mail: cretanguides@gmail.com
Η γραμματεία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 18:00 έως 20:00