Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για Κρητική Διατροφή και Κρητικά προϊόντα

Συνάδελφοι, φίλοι,

το παρακάτω δελτίου τύπου είναι από το Επιμελητήριο Ηρακλείου, συνεχίζει την ενημέρωση μας για τη σωστή και λεπτομερή ενημέρωση των επισκεπτών της Κρήτης και της Ελλάδος. Εκτός από τις ομιλίες θα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε και γευστικές δοκιμές προϊόντων διαφόρων ειδών που θα μας δώσουν πληρέστερη εικόνα.

Σας περιμένουμε .

---------------------------------------------

15 - 03 – 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εκδήλωση για τη διατροφική αξία των κρητικών προϊόντων από το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου
Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

 

Το πολύπλευρο έργο του για την ανάδειξη της Κρητικής Διατροφής, βασικό στοιχείο της οποίας είναι το ελαιόλαδο,  συνεχίζει με στοχευμένες δράσεις το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου.

Για δεύτερη χρονιά φέτος καλεί τους  επαγγελματίες  στο χώρο του τουρισμού σε ενημερωτική εκδήλωση για τη διατροφική αξία των κρητικών προϊόντων,  σε μια προσπάθεια ανάδειξης του κρητικού γαστρονομικού πολιτισμού.

Ξεναγοί, μάγειρες και διευθυντικά στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και το ρόλο των παραδοσιακών κρητικών προϊόντων στην τοπική οικονομία, γνώσεις που θα μπορούν με τη σειρά τους να μεταφέρουν στους ξένους επισκέπτες με τους οποίους συναναστρέφονται.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί :

τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012,στις 9.00 το πρωί, στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου  (οδός Κορωναίου 9).

Το συντονισμό έχει αναλάβει  ο Πρόεδρος του Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου, κ. Μανώλης Φραγκάκης, ενώ θ’ απευθύνει χαιρετισμό ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης.

Θ’ ακολουθήσουν ομιλίες :

  • Νίκο Ψιλάκη Δημοσιογράφος: «4.000 χρόνια Ιστορίας της Κρητικής Ελιάς»,
  • Μανώλη Μιχελινάκη - Χημικός: «Βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του Κρητικού ελαιολάδου»,
  • Αλέκο Στεφανάκη - Πρόεδρο του Παρατήματος Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ
    «Κρητικά κτηνοτροφικά προϊόντα, πολιτιστική κληρονομιά, ταυτότητα, ποιότητα»,
  • Γιάννη Μανούσακα - Επιχειρηματίας : «Χαρούπια παρελθόν, παρόν και μέλλον»
  • Αλέξανδρο Μαρκαντωνάκη -Χημικός Μηχανικός : «Το ψωμί και το παξιμάδι της Κρήτης».

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

29ΙΟΥΝ
2022
Το νέο θεματικό διαφημιστικό σποτ της Περιφέρειας Κρήτης για τον Πολιτισμό του νησιού https://www.facebook.com/CreteRegion/videos/452861612838650 Youtube  https://youtu.be/fa49sl5JqTs Κατεβάστε το από εδώ: https://we.tl/t-UpICpIks3M
11ΔΕΚ
2021
ΕΥΧΕΣ Τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης σας εύχονται καλές γιορτές, με χαμόγελα, υγεία κι ευτυχία, στις δύσκολες μέρες που περνάμε  κι ο νέος χρόνος να μας
01ΝΟΕ
2021
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αγαπητοί συνάδελφοι, Μετά τις αρχαιρεσίες της 25ης και 26ης Οκτωβρίου 2021 του Σωματείου μας, συγκροτήθηκαν σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το νέο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ως εξής: Διοικητικό
11ΑΠΡ
2021
Επιμορφωτικό πρόγραμμα για την  προφύλαξη από τον SARS-CoV-2  και τα μέτρα πρόληψης στους εργαζομένους της Κρήτης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  (<σύνδεσμος)  08.04.21  Ξεκινάει για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το επιμορφωτικό
06ΙΟΥΝ
2020